Overview
Entertaining friends and family is a priority for these clients who know life is meant to be enjoyed and shared. We completely redid this 2000 sq. ft. room to give them a room to do just that. We unified the flooring by removing the partial broadloom and narrow wood strip flooring and replaced it with a warm hickory. The original diagonal wood panelling on the walls, was replaced with a textured grass wall paper. We created an ‘award’ wall in a teal grasscloth at one end, to display all the awards this amazing couple have received for their charitable work. New furnishings, light fixtures, drapery, accessories, area carpets etc. added comfort and eye appeal. Part of the existing built-in millwork was removed to make way for a focal point of stacked stone, where we mounted the TV. A new fireplace complete with the same stone, was added and raised off the floor for better viewing. The games table and pool table were there, but we had the felt tops re- done in a sandy colour to blend with the new colour scheme. The bar stools were sprayed teal and new fabric seats were the finishing touches to this entertainment room that now can accommodate large or small groups. Let the party begin!

No Related Item Available